Over ons

Het beleid en beheer van woonwagenlocaties vraagt om een specialistische aanpak. Door jarenlange ervaring weet Nijbod als specialist een woonomgeving te creëren voor specifieke doelgroepen. In alles wat wij doen en adviseren staan zowel de leefwijze van de bewoners als de geldende wet- en regelgeving centraal. Als beleidsadviseur, regisseur en beheerder nemen wij u tal van werkzaamheden uit handen.

Nijbod telt circa 30 medewerkers, verdeeld over twee rayons in Nederland. Elk rayon staat onder leiding van een rayonmanager en teamleider, die het aanspreekpunt vormt voor onze klanten.

streven naar een gezamenlijk gedragen oplossing

Deskundigen

Of het nu gaat om dagelijks beheer en onderhoud van woonwagencentra, het voeren van gesprekken met bewonerscommissies en omwonenden, het projectmanagement bij de aanleg van nieuwe woonwagenlocaties of de renovatie van bestaande woonwagencentra: onze toegewijde en deskundige medewerkers zetten graag een extra stap als het gaat om het behartigen van de soms tegenstrijdige belangen en standpunten van onze opdrachtgevers en de bewoners.

Met inlevingsvermogen, jarenlange praktijkervaring en de overtuiging dat samenwerken écht werkt boeken onze medewerkers duurzame resultaten en streven ze naar een gezamenlijk gedragen oplossing die alle betrokkenen tevreden stemt.

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? U kunt ons bereiken via 040-25 24 025 of stuur een e-mail naar: info@nijbod.nl.