Nijbod breidt uit in België

Nijbod Consultancy breidt uit in België. De gemeente Sint-Katelijne-Waver, gelegen in de provincie Antwerpen, heeft Nijbod als ervaren specialist gevraagd het beleid en beheer rondom het woonwagencentrum aan de Spoorweglei te verzorgen.

 

Werkzaamheden die Nijbod voor de Belgische opdrachtgever gaat verrichten, hebben betrekking tot het toezicht houden op de bewoning en het onderhouden van de verschillende woonwagenstandplaatsen. Daarnaast neemt Nijbod de organisatie en uitvoering van het klachten- en mutatieonderhoud uit handen van de gemeente Sint-Katelijne-Waver.

 

Kim Vernaeve, manager bedrijfsvoering van Nijbod Consultancy: “In alle diensten die wij leveren en adviezen die wij uitbrengen, staan zowel de leefwijze van de bewoners als de geldende wet- en regelgeving centraal. We zien veel overeenkomsten tussen de vraag van de gemeente Sint-Katelijne-Waver en vragen die wij dagelijks behandelen. Door onze jarenlange ervaring en expertise op het gebied van beheer van woonwagencentra kunnen we ook voor internationale klanten toegevoegde waarde bieden.”

 

Andere werkzaamheden die Nijbod voor de gemeente Sint-Katelijne-Waver Nijbod gaat uitvoeren, hebben betrekking tot: administratief-, sociaal- en financieel beheer.