Personele wijzigingen

Recent is Nijbod Groep bekend geraakt met ontwikkelingen binnen het bedrijf die hebben genoodzaakt tot directe maatregelen.  

Nijbod heeft daarop onder meer besloten de arbeidsovereenkomst met Directeur Bedrijfsvoering Tamer Yenipazar te beëindigen. Tamer Yenipazar werd daarvóór al op non-actief gesteld. De dagelijkse leiding van de Nijbod Groep is weer volledig in handen van enig bestuurder Nique Nijssen.

Zij benadrukt dat de klanten en leveranciers van Nijbod op geen enkele wijze zijn benadeeld en dat er geen gevolgen zijn voor de dienstverlening aan de klanten, het betreft een puur interne kwestie.

Eerder heeft Nijbod de arbeidsovereenkomst met Financieel Manager Jos Duijf eveneens beëindigd. De eerder op initiatief van de heer Yenipazar gecommuniceerde bedrijfsovername, waarbij werd aangegeven dat hij per 1 januari 2023 grootaandeelhouder en directeur zou worden, was incorrect, voorbarig en kwam voort uit initiële gesprekken die echter nooit verder hebben geleid dan een intentie om tot overeenstemming te komen.

Nijbod is en blijft volledig in handen van de familie Nijssen.